Désanne van Brederode – filosofe en schrijfster

Op zondag 27 november zal bij ons te gast zijn Désanne van Brederode, filosofe en schrijfster. Zij zal een lezing houden met als titel ‘Wankelmoed en Verliezerskunst’. Hoe gaan we met de twijfel in ons leven om? Nodigt dat uit tot nieuwe vragen?

Verliezerskunst is de kunst om ‘Verlies’ in het leven te integreren. Dat kost tijd en veel denken, veel filosofisch bezig zijn.

 Désanne van Brederode is een veel gevraagd spreekster. Zij is regelmatig gast in televisieprogramma’s. Als geen ander is zij in staat persoonlijke problematiek te plaatsen in een filosofisch perspectief. In haar lezingen is de praktijk van het dagelijks bestaan uitgangspunt voor de filosofie-beoefening.

Zij schreef een romans (als: Ave Verum Corpus, Mensen met een Hobby, Hart in Hart, Door mijn  Schuld), essays over schuld, vriendschap, seksualiteit, religie.

Om zeker te zijn van een plaats, moet u zich van te voren aanmelden via info@filosofiecafe.nl en niet via een ander emailadres.

We verwachten veel bezoekers.  Ook bij de email-aanmeldingen geldt: wie het eerst komt… Uw reservering houden wij vast tot 14.45. Daarna niet meer, dus wees op tijd ook als U gereserveerd heeft.

 

De bijeenkomst van 27 november zal plaats vinden in de bovenste verdieping van de Wijnhuistoren:

 

Locatie: Groenmarkt 40, 7201 HZ, Zutphen

entree: € 12,50 (exclusief consumptie)

aanvang: De zaal is vanaf 14.15 geopend, de bijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt tot .

 

Tot ziens op 27 november

 

Martin Olden. Henk Vonk, Henk van Heun en Wouter van den Wall Bake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven