Joke Hermsen – KAIROS, een nieuwe bevlogenheid

Het filosofiecafé Zutphen begint het nieuwe seizoen op een nieuwe locatie. Op zondag 16 november 2014 ben je van harte welkom bij de Wijnhuistoren, Groenmarkt 40 in Zutphen. Door de steevast grote belangstelling heeft de organisatie uitgekeken naar een locatie die beter past bij een grote groep mensen, maar toch de intieme sfeer van een café kan bieden.

We zijn blij dat we het nieuwe seizoen kunnen starten met een spreker van naam, of zoals internet blad Tzum schrijft: ‘Joke Hermsen is hot. Of om meer precies te zijn, het onderwerp waarover ze schrijft. In een wereld waarin tijd tot een economisch goed gedegradeerd is, wordt ontsnappen aan deze genadeloze tik-tak een daad van pure vrijheid’

datum: 16 november 2014

locatie: Wijnhuistoren, Groenmarkt 40, 7201 HZ Zutphen

entree: € 10,-

aanvang: 15.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven